Virkeværk/PAPIR

Virkeværk/PAPIR er for dem, der ikke er til kunstige blomster, men som godt kan se det smarte i konceptet.  I stedet for plastik får du bæredygtige buketter og smukke dekorationer, alle sammen håndlavet i papir på værkstedet i Vejle.

De ser fine og skrøbelige ud, men er faktisk meget mere robuste end de ser ud til. De kan støves af med en støvekost, og så længe de ikke står i direkte sollys, så bevares de klare farver i rigtigt mange år.

Blomsterne kan lejes, købes enkeltvis eller i buketter, og du behøver ikke længere at skifte dine friske blomster ud hver uge.

Kontakt os for yderlige oplysninger/tilbud.

BRUDEBUKET

Få et evigt minde fra dit bryllup med en brudebuket i papir. Du vil være helt sikker på, at den bliver husket som noget helt særligt, og den behøver ikke at blive tørret eller presset for at blive bevaret. Brudebuketter og brystbuketter designes specielt til dig, og du bestemmer selv størrelse, blomster og farver. Du behøver ikke længere tage hensyn til, om blomsterne er i sæson, om de findes i den rigtige farve eller om de har den rigtige størrelse. Næsten alt er muligt!

Blomster TIL LEJE

Har du overvejet at leje blomsterne til din næste fest eller reception?

Du får en smuk og anerledes bordpynt og slipper for at smide alle de smukke blomster ud efter et par timers brug. I stedet får vi papirsblomsterne retur efter arrangementet, og de kan leve videre som pynt til den næste fest. Det er bæredygtighed på en helt ny måde.

Vi sammensætter buketter og bordpynt helt efter dine ønsker.

Blomster i STORT format

Blomster i stort format kan være med til at skabe blikfang i din butik eller messestand. Og med stort format, så mener vi STORT. De laves helt op til 1 meter i diameter og kan stå eller hænge på væggen.

Du kan leje blomsterne til messer eller events, eller du kan købe dem til evigt eje. Blot anbefales det ikke, at placere dem i et butiksvindue i fuld sol i længere tid.

Blomster i RESTAURANTEN

Vil du have et blomster-abonnement?

Bordpynten i restauranten eller i receptionen klarer vi også. F.eks. kan du tegne abonnement, så vi skifter blomsterne ud i takt med årstidernes skiften. Det har flere fordele. Dels slipper du for at bekymre dig om friske blomster på bordene, dels er det bæredygtigt, og dels en stor fordel for de af dine kunder, der ikke kan tåle blomster.