Indlæser Begivenheder
I løbet af 6 aftener kommer vi igennem forskellige teknikker, der skal bruges til at lave blomster i crepe papir. Du vil både lære om de forskellige materialer, gå ned i detaljer med de forskellige dele af en blomst, og vil kunne gå herfra med den viden, der skal til for at kunne konstruere dine egne blomster fremover.
Du behøver ikke at have de store forkundskaber indenfor crepe papir, udover et ønske om at lære, og en nogenlunde rolig hånd.
Pris: 800 kr. inkl. materialer for 6 aftener á 2 timer.
Sted: Fabrikanterne, Nørregade 63, 7100 Vejle
Tilmelding: cv@virkevaerk.dk
Betaling: MobilePay 30277762 eller konto nr. 7602 000150665
Alle aftener er fra kl. 19-21.
10/5: Introduktion til de forskellige papirtyper, materialer og redskaber, og i får lov til at prøve hvordan de bruges.
17/5: Her arbejder vi med midten af blomsterne. Det er basen af alle blomster, og vi laver forskellige typer som f.eks. støvdragere til valmuer, liljer og margueritter.
24/5: Kronblade. Vi laver forskellige typer af kronblade i forskellige papirtyper. Bladene formes og tones i forskellige farver.
31/5: Blomster med mange kronblade. Vi laver forskellige blomster, der fremstilles af strimler, som f.eks. mælkebøtter, tidsler og chrysantemum.
7/6: Blade og fyld. Vi laver blade til blomsterne og fyld til buketter.
14/6: Her skal du give den gas, og samle de forskellige teknikker til færdige blomster. Du kan også tage blomster med, som vi kan se på, hvordan den kunne strikkes sammen.

Share This Story!

Titel

Go to Top